Thursday, 26 April 2012

Tutorial : WishList

Photobucket

Hey korung =)) 
Fee nak teach tentang 

Wishlist (!)

Kawan Fee ada tanya. Kawan lama sejak tadika.
Memang tak disangka giler boleh jumpaa. Tu yang dia tanya macam-macam first time buat blog kowt.

Okeyhlah disebabkan kawan Fee still online Fee buat jehlah. Nanti ada yang menangis pulakk.

1.Dashboard > Design > Add a gadget > Html/javascript.

2. Copy bawah ni dan pastekan di ruangan Html/javascript.

<form name=myform><input type="checkbox" name="mybox" value="satuchecked />satu <br /><input type="checkbox" name="mybox" value="duachecked />dua <br /><input type="checkbox" name="mybox" value="tigachecked />tiga <br /><input type="checkbox" name="mybox" value="empatdisabled />empat <br /></form>

 Merah korung tulislah pape yang korung nak.
Biru korung boleh edit hanya perkataan checked or disabled.

= Selamat mencuba laling =

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Feefiena !

1 comment:

Yana_Nana21 said...

Fee nak tanya apa jenama tulisan Fee , tulisan entry , kalau boleh buat tuto untuk tulisan fee boleh ? Huhu , kalau tak sudi takpe..

Template protected . All right reserved since 08 June 2011.Author and Full by Feefiena
/