Tuesday, 24 April 2012

Best Friends

Photobucket


Susahkan nak cari kawan yang setia pada zaman ni ? 
My friends always kata zaman dulu - dulu senang nak cari kawan setia.
Entah kenapa , macam mana , boleh hilang kawan setia.

My father selalu cakap kalau nak berkawan , kita yang kena pilih kawan bukan kawan pilih kita.
Kalau kawan pilih kita , kita kemungkinan boleh mengikut tabiat buruk. Ye tak ? =)

Cuba tengok gambar tu ! Gambar tu untuk cuci mata jehh. Hoho <3
Ramai yang Fee tengok diorang happy , sedih semuanya diorang share dengan orang dipercayai.
Tahun lepas , Fee asyik marah Shara sebab dia BFF dan juga Sabrina.

Tapi bila Shara berlainan kelas , buat masa sekarang Nazurahlah selalu menjadi pendengar cerita.
Nazurah suka dengar cerita , Fee pun sama. Fee lah menjadi seorang diary kepada Sabrina.
Dan Nazurah menjadi diary untuk memegang beban Fee. 

Kalau korung kenal Nazurahh , korung ceritalah dekat dia nanti dia yang pendengar nye.
Dia tak ugut kalau korung gaduh dengan dia. Contohnya , korung gaduh dengan Nazurah , 
sedangkan selama ni rahsia korung dekat Nazurah. Nazurah tak cakap pape. Dia diam je. 

Mesti korung kata beste kan ? =)) Tapi Fee tak dapat rasa dia BFF Fee. 
Thanks Nazurah sebab menjadi kawan biasa selama ini ^,^
You will more thanks for me because you will find someone who can take care you =)) 


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Feefiena !

3 comments:

Sabrina Afiffi said...

Sweetnyee :)

emeliena said...

As-salam. Heyp beb, memei susah sekarang ni nak cari sahabat sejati .

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

W'salam. Betul tu =)) Agak menyukarkan sekarang ni :))

Template protected . All right reserved since 08 June 2011.Author and Full by Feefiena
/