Saturday, 13 October 2012

Miss You

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hey , dah lama sangat tak online blogger. Er , I mean update blog.
Takde hape pun nak edit blog dalam ni.
Disebabkan masa lapang Fee panjang sedikit , Fee ambil masa sekarang ni untuk update orang yang Fee rindu.

Fee tengok semua update pasal BFF tapi Fee ? 
Takut - takut korung ingat Fee takde kawan , hehe.
Orang yang paling Fee rindu sangat adalah 


Nur Sabrina Binti Mohd Affifi ( maaf kalau salah nama )


Nur Nazurah Binti Zainal Abidin


Siti Nur Sharah Binti Saidi 


Miss korung sangat sangat ! 
Korung ni dah lah susah nak online bila lah dapat kumpul kite bertiga ni.
Sejak tahun ni bila kita dah berpisah korung asyik menghilang jeh.
Semua sibuk pasal hal korung. 

Nasib baik aku ada Nazurah. Dia lah classmate aku , memahami aku , temankan aku.
Auww ♥ kau Sharah bila lah nak luangkan masa dengan aku. Dulu kau yang berubah , bila kau dah berubah aku pun kechikk hati sekarang kau cakap aku berubah ? Aku sedih tauww . Tak dapat bersama balik. Sabrina tu bolehlah bersama time balik or text at least dia boleh lagi balas or tegur aku. Kau ? Aku tegur kau banyak , kau tegur aku beberapa jeh.

Err , hoping tahun depan kyte sama kelas atau kyte semua satu kelas. Lagi seronok !
Hope kyte dapat masuk kelas atas juga. Insyallah kalau doa aku makbul tapi tak salahkan kalau korung pun berdoa sekali. 

Apa-apa pun good luck korung Peperiksaan Akhir Tahun ni. Jangan lupa naik kelas.
Hehe , dapatlah kyte masuk satu kelas. Mesti group kyte paling bising.
Apa-apa pun aku tak bolehlah seorang je mengharap aku takut ia takkan menjadi lancar.
Kalau tak jadi kechik aku nanti ϟ 

Hope tauww ! Kepada silent readers or else jangan lupa untuk doakan untuk kiteorang juga
and good luck to all my friends including me. 

Ikhlas daripada  ,
Princess Ice

4 comments:

Syaza Syahira said...

Hai..sabar ye dik..kwn tak semestinya akan brsama dgn kita..dia masih kwn kita..

Nurulee said...

Good Luck for your final exam. hehe.

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Hai , thanks for advice. Kalau boleh diharap :')

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Thank q ! Hehe , thanks for wishh sangat ^_^ :'D

Template protected . All right reserved since 08 June 2011.Author and Full by Feefiena
/