Sunday, 16 September 2012

Hari Satu Malaysia Dan sebaliknya ?

Assalamualaikum
Peace^_^V!



Hihi , lupa pula besok hari satu Malaysia .
Selalunya tak tak ambil kisah sangat kenapa cuti . 
Asalkan dengar perkataan cuti je dah cukup bagus dah .
Nak release tention lah katakan padahal tak pun .
Ini pun baru tahu dari Nadiah .

Whatever it is , Selamat Bercuti !
Masih awal lagikan ? Tahu , sebab besok Fee dah tak boleh online sampailah 26 . 10 . 2012 .
Aiya ! Exam doh ! Peperiksaan akhir tahun ni . Ingat peperiksaan biasa ke ? 
Awal tahun memanglah main redah je , peperiksaan akhir tahun ? 
Nanti tidak kesampaian karang ! 

Hope everyonekan wish me because I'm so scared to learn balik dari form 1 hingga form 2 kowt .
Buku dahlah tebal . Lagi lagi mathematik ! I'm admit it , math memang teruk sejak Ujian Formatif 2 ni . Tergugat iman bila tengok satu subject FAILED !

Fee yakin mesti ramai yang tak suka dengan math ? Kan ? 
Siapa betul cuba angkat kepala sikit ? Haha , macam manalah tu angkat kepala ? 
Kalau tak boleh angkat kepala tekan like entry ini pun dah , ukey dah .
Ngeh2~ Masuk perangkap cepat ! Like habis - habis !
Kalau boleh comment sekali .

Kali ini , Peperiksaan Akhir Tahun , nak belajar sampai gila otak tercabut ! 
Boleh ke otak tercabut ? Arr ! Peduli apa asalkan get new result !
Naik kelas pun tak pehlah sebab tahun depan nak PMR .
Kalau tahun depan tak boleh naik , dapat masuk kelas yang agak teruk , markah PMR pun teruklah dia bagi . Korung pun jangan lupa  nak wish my luck ea ?
Sayangggggggg korung !

Wish luck kepada sesiapa yang UPSPR , PMR , SPM & STPM .
Hope you'll get best result especially my youngest sister !
My Rina good luck my girl !
You can do it ! GO ! GO ! GO !
Lupa pula and my brother too ! My Akmal who is going to SPM !
Buat yang terbaik dohh , jangan lantak phone kau jehh ! Facebooking , instagram , twitter , blogging dan apa lagi ging ging ging ! Belajarlah betul - betul , ingat masa depan .
Sayang korung ! :*

Wish me lucky , ladies and gentlemen . Sesiapa yang wish my luck sayang kau hingga akhir hayat !
Commentlah sikit beri kata-kata yang boleh membuatkan Fee berusaha !


1 comment:

nur azian said...

slmt ari malaysia
harini kami dah start blaja smula la..
tak cuti2 da pon..sedeyy :)

Template protected . All right reserved since 08 June 2011.Author and Full by Feefiena
/