Wednesday, 1 August 2012

Peminat Setia Korea ?

Assalamualaikum
Peacee^_^V!

Mesti korung ada yang peminat setia korea , aim' I right ?
Tak payah nak tipu lah , I know macam mana perempuan zaman sekarang.
Beberapa orang je minat English , Malay , Mexico and etc .

Lagu music di Korea dipanggil K-Pop iaitu Pop Korea .
Gadis selalunya tergila - gilakan K-pop kan ?
Bila kumpulan K-pop datang Kuala Lumpur , baru je kapal terbang mendarat
semua dah tayang muka dekat Airport . Lagi - lagi bagi lelaki , kumpulan perempuan .
Pakaian sexy ( tergugat iman kau kan ? ) Yang perempuan , kumpulan lelaki .
Pakaian yang selalu dipakai oleh para gadis korea













Kan ? Lagi - lagi bila kumpulan perempuan membuat persembahan


( Seluar bukan main sengkat )

Kalau nak tengok fashion lelaki ? Tak payah , takde sexy sangat pun .
Macor je ada . Janganlah menyukai korea hanya kerana pakaianya atau kecantikanya .
Kalau korung melihat diorang membuat persembahan cuba fikir - fikirkan kalau diorang di akhirat . Mesti kena seksa ! Memang Korea dah popular di seluruh dunia .
Kalau korung pergi Korea , sejukkan ? Biasalah luar negara . Tapi dia(Korea) time persembahan ke tak ke tetap nak pakai macam ni . Supaya popularlah konon .
Tapi popular tu hanyalah sementara.










Fee memang tergilakan Korea . Tapi Fee suka gaya cara makan .
Cara percakapan . Bukan pasal baju . Fikir - fikirkanlah .
Allah bagi kita kehidupan supaya kita bersujud kepada Allah bahawa kita bersyukur dapat ajaran yang benar di dunia dan di akhirat . Allah tak ajar macam mana nak jadi bodoh , macam nak jadi jual maruah , kan ? ( Maaf, ayat kasar )


Cerminlah diri dahulu , sebelum cerminkan orang lain .Selamat Berubah Diri ke jalan benar . Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin , untuk semua umat Islam !

1 comment:

DyQy Chan said...

Hmm, actually sy pun x brape minat sgt dgn K-POP ni. Tp, sy ske K-Drama jer. Lagu diorang sy krg ske.

Template protected . All right reserved since 08 June 2011.Author and Full by Feefiena
/