Friday, 3 August 2012

Aduyai !

Assalamualaikum
Peace^_^V!

Hari ini dah cukup 2 minggu puasa , tinggal lagi dua minggu je nak raya .
Nak ucap dululah ye , Selamat Hari Raya , semua ! :face12:

Apa yang " Aduyai " ni ? :face7:
Ha , ni yang nak cerita ni . Exam dah dekat ! Sebenarnya dah terlebih dekat .
Bila exam Fee ? 7.08.2012 sampai 10.08.2012 . Doakan Fee buat yang terbaik ye .

Seram ni !
Dah nak exam satu buku pun tak pandang . Nampak sangatlah Fee ni tak ready kan ?
Tapi nak buat macam mana ? Petang ni rehat kejap , malam ni terpaksalah buka buku .
Insyallah , Fee dapat keputusan cemerlang gemilang dan terbilang .
Sebab sekarang nak ujian Formatif 2 . Ada kertas 1 je . Kalau math paper 2 sikti je yang keluar.
Doa tau ! Harap - harap bulan puasa Allah dapat dengar semuanya doa Fee .

Takutlah pula . :face74:
Takpelah , asalkan Fee dapat buat yang terbaik .
Serammmnyeee ! Nampak kertas je macam nak larilah pula .
Lagi - lagi agama , kena hafal sebiji - biji . Aduyai !
Ya Allah , kau tolonglah Hamba mu yang lemah ini .
Berikanlah ilmu pengetahuan ketika Nur Syarafina Binti Saffaruan menduduki ujian Formatif 2 . Jadikanlah keputusan dia lebih baik daripada ujian sebelum ini . Aku memohon kepadamu , Ya Allah .


Wish me  good luck ! 

13 comments:

Sabrina Afiffi said...

kau buadd yangg terbaikk taoo ! ^^

Oh Best ! said...

bwadd ygg t'rbaekk tawwww (!)

Zarina said...

Fiena buat yang terbaik tau ! Rina support Fiena dalam ujian formatif 2 tauw ! :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Gudluckk oke:D

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Thank you :)

Rniz said...

Moga berjaya...

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Thank you =)

Hawa Ey said...

gudluck ^__^
mesti boleh buat punyee =D

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Insyallah . Terima kasih ye . Support pun dah beri semangat =)

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Sayang kau , Gee :)

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Trima kasih :) Thank you for your support !

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

thnks kau , dik ! Cium kau nanti :* haha xD

diera_nadiera ulalaaa~ said...

gud luck si cantik manis ^_^

Template protected . All right reserved since 08 June 2011.Author and Full by Feefiena
/