Sunday, 29 July 2012

Makanan yang teringin untuk makan pada bulan Ramadhan ( Telan air liut )

Assalamualaikum
Peacee^_^V!

Semua puasa tak hari ini ? 
Bagi yang perempuan yang tak puasa tu , biasalah perempuankan istimewa sedikit tapi 
kena ganti puasa balik. Bagi lelaki yang tak puasa pada bulan puasa ni , lelaki yang paling LEMAH digolongan perempuan ni. 

Benda ni semua Fee pernah makan cuma nak lagi je ! Erm. . 

Makanan yang Fee teringin 

1. Cake Chocolate.

-Mestilah semua nak makan kan ? Sedap tu !



2. Spaghetti Bolognese.

- Tergugat iman aku ni ! HAHA !


3. Ayam Masak Merah .

- Aummm , aiyaaa ! Tak tahan seyh aku ! **Muka Sedih**
- Favourite aku ni.


4. Ayam Penyet . 

- Ini lagilah my favourite . Ada satu Fee cecah sambal belacan dia tu , adoyai PEDAS !


5. Maggi .

- Maggi goreng dengan maggi kuah. Dua-dua aku hentam ! 
Hee~


6. Keropok Lekor .

- Fee memilih keropok lekor. Maybe korung pun suka kowt keropok lekor macam ni ( gambar bawah )
Sedappp!


7. Makaroni goreng.

- Nyum! Sodappp ! HAHA , tergugat iman Fee , ye tak ? Haha.


8. Cheese cake .

- Ini sedap . Kalau korung makan , nanti lembut dalam mulut korung.


- Susah nak cari makanan ni. 

9. Pizza hoottt !


- Setahun 7 bulan tak makan pizza. RINDDUUU ! 
Selalunya makan bila my bufday tapi sekarang dah tak. :( 

10. Ikan Patin Masak Tempoyak.



- Kau ni asyik2 datang je dalam selera aku dulu aku tak suka kau. Haha xD

11. Ayam Goreng Mc'D yang punya !


- Aummmm , edappnyeee.

12. Chicken Chop.

- Sedappp !


13 . Nasi Goreng Pedas Mantap !


14. Cendol.


15. Ice cream , baskin Robbins!




Ada tak yang sanggup membelanjakan wang dia untuk belikan makanan Fee ? 
HAHA , mesti ramai tolak tawaran ni kan ? 
Takpe , takpe , takpe , tak kisah ! Sebab masakan ibu Fee lagi sedap dari korung punya.
HAHA , Fee tahu ramai kata masakan ibu lagi sedap. 

Selamat Berbuka Puasa dan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan ! 

7 comments:

Rochelle Liong said...

Nyum nyum ! Semua sedap sedap ja ^_^ Tapi semestinya masakan ibu lebiyh sedap tau ^^

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Sedapp kan ? HAHA. Mestilah ada kasih sayang dalam masakan ibu tu.

Sabrina Afiffi said...

Tergugat iman kita. Sedapppnyee

Rochelle Liong said...

Yah :) Saya sokong awk :D

Oh Best ! said...

Sedappnyee lagi - lagi Chocolate. Slurpp !

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Haha , kan ? :)

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

HAHA -,- tol2 , pling sdp :P

Template protected . All right reserved since 08 June 2011.Author and Full by Feefiena
/