Thursday, 5 April 2012

Besokk rupanyaa ?

Photobucket

Fee nak citer ni. Baca okey ? 
** Sory I'm going using AKU. Hope tak marah** 

Beberapa hari yang lalu, my mom beritahu aku yang akak aku balik lusa.
Aku pun rasa seronok lah.. Yelah dah sebulan lebih tak jumpa si DIA.
Of course lah happy.

Hari keesokannya hari Khamis , aku pergi sekolah agama ** sesi pagi **. 
Hari persekolahan agama aku 7:15 a.m hingga 10:15a.m.
Time aku masuk kelas , aku dengan kawan aku yang bernama Aishah.
Aishah tanya besok aku pergi sekolah ke tidak. Aku cakaplah tak pergi sebab aku nak ikut mak aku amik akak aku dari Larkin. 

Tapi Aishah tak bertanyakan kenapa aku tak pergi ke sekolah agama.
Dia pun kata dia tak pergi ke sekolah agama.
Aku pun rasa tidak sabar untuk menanti kehadiran akak ku.

Pada waktu malam , aku online. Dan bermacam - macam aku melihat akak aku update status dia.
Whow! Jadi aku pun tak sabar-sabar untuk menjemput dia dari Larkin Bus Station.
Pada hari Jumaat, hari aku nantikan tiba-tiba. Aku solat , mandi , makan , online.
Pada pukul 9:04 a.m , aku bersiap sedia untuk melihat akak ku.

Ibu aku memandu dengan berhati - hati. Sebelum bertolak ke Larkin , ibu aku nak berhenti rumah nenek aku * sebelah ayah *. Aku pun tunggu. Ibu ku hantar message yang akak ku berada di mana ?  Akak aku balas dia kata , dia bertolak hari ni , besok baru balik. 

Aku rasa sedih. Tak sangka dia boleh balik besok ? Tapi takpe.
Aku tak kisah.  Aku bermatian ingat akak balik besok. Kerana post nya seperti dia menunjukkan dia balik hari ni. 

 Kan ? Hum apelah nasib aku ni. Haha xD

P/s : Ni lah budak sangat menepati janji dan terlebih janji. Jangan mungkir janji sudah :( 


2 comments:

fatin amalina husna said...

huhu..sabar ye nak wat mcm mna kakak fee x dpt blik pada trikh yg disebutkan..

kita merancang allah yg tentukan..^^

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Betul tu :)

Template protected . All right reserved since 08 June 2011.Author and Full by Feefiena
/