Thursday, 29 March 2012

Ada sebabnya perempuan menjadi kasar dengan lelaki

Hello ^,^ Korung dah bacakan tajuk hari ni ? Hah! Bila baca tajuk dia rasa macam best jea.
Hehe.Ini Fee tulis apa yang Fee rasa saje. Kalu ada perangai korung sama sikit,sila komen skit.
No force for you dear.
Sebab girl menjadi kasar when boy dekat dengan dia.
  • Dia tak nak diganggu oleh lelaki
  • Dia tak nak berlaku atas bermacam-macam kepadanya.
Dia nak lelaki tu tahu, yang perempuan tu tak suka dengan lelaki.
Ada tak korung mempunyai ciri-ciri seperti diatas.
Actually,perangai Fee adalah juga macam diatas. Ngeh2~ Jangan marah yea.
Tapi takdelah tetiba je sikap macam lelaki kan. Banyaklah juga sikap Fee mcm perempuan.
Tapi kalau korung cari pasal dengan Fee tak tentu arah,of course lah Fee mrh. (Siapalah yang tak marah?)
**Miyantey,kalu Fee ada tulis ciri-ciri tu sedikit je. Hope korung tak marah. **
Okeylah tu je kowt nak share. Ala2~ Sharing is caring. Hoho. . Okeyhlah. Byeee,,!

4 comments:

AiSyA LiEzA said...

sebab lelaki tak hormati hak kita.. ^_^ hahhaa..

Haruno Hana 하나 said...

setuju.. Hana pun camni.. kalau rapat pun ngan lelaki yg betul2 baik cam ahli dlm pasukan BSM Hana.. sbb kitorang dh cam family :) asal tau dan jaga batas sudahlah..

Azee Hana said...

betul2...kadang tu naik rimas bile ada lelaki2 ni y x paham bahasa,,haha

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Korung punya test samalah macam kita :)
Hihi

Template protected . All right reserved since 08 June 2011.Author and Full by Feefiena
/